Aannemers
Bert Romkes Aannemersbedrijf in
Zaandam
<<=Terug naar plaats Zaandam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Zaandam!

Maak uw keuze:
Bert Romkes Aannemersbedrijf
Tienlingstraat 18
1507DD Zaandam

tel: 075-6702234

Extra informatie

U bent op zoek naar een geschikte aannemer om uw verbouwing uit te voeren? Dan bent u bij het juiste adres! Bij ons kunt u verbouwen zonder zorgen, dit komt door jarenlange ervaring en doordat wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland & Bouwgarant.   
Zoals u ook op deze website kunt zien zijn wij van alle markten thuis; het verrichten van kleine herstelwerkzaamheden aan uw woning tot het verrichten van grote werkzaamheden zoals het plaatsen van een dakopbouw of aanbouw. Omdat wij met een vaste en betrouwbare groep mensen werken kunt u bouwen zonder zorgen. 
 
In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen. Inmiddels is de hele regeling bekend. 
 
6procentDe btw gaat van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die ingaat per 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Het verlaagde tarief wordt ook toegepast op de arbeidskosten van de in opdracht van de opdrachtgever op maat gemaakte goederen. Deze goederen kunnen in een werkplaats, maar ook op de locatie zelf vervaardigd worden. 
 
De regeling is wat ruimer ten opzichte van de regeling uit 2010/2011. Nieuw is dat ook architecten, wanneer zij een verbouwing van een woning begeleiden, onder het lagere belastingtarief vallen. 
Aanleg van tuinen valt ook onder de nieuwe regeling, evenals de verbouw van kadegebonden woonboten. 
 
Het moment waarop de dienst wordt afgerond, is bepalend voor toepassing van het verlaagde btw-tarief. Het werk dient afgerond te worden in de periode van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014.

Specialiteit
  • Fundering  
  • Woningen