Aannemers
Aannemersbedrijf Boeijen in
Berghem
<<=Terug naar plaats Berghem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Berghem!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Boeijen
Stationsstraat 3
5351 NM Berghem

tel: 0412 - 401590

Extra informatie

Ruim 65 jaar bouwen met Boeijen !   
Aannemersbedrijf Boeijen uit Berghem staat voor kwaliteit en continuïteit. De kwaliteit van ons team, van onze aanpak en van onze projecten vertaalt zich in tevreden klanten. 
 
In onze ogen is bouwen vooral samenwerken. We maken samen met onze klanten, leveranciers en medewerkers de vertaalslag van het ontwerp en de tekening naar de uiteindelijke uitvoering. Een goede samenwerking met onze klanten, met onze leveranciers en binnen ons eigen team leidt tot hogere kwaliteit en natuurlijk continuïteit. 
 
Aannemersbedrijf Boeijen en Hendriks SGR, bijzonder samen – samen bijzonder! 
 
De markt is in beweging en wij bewegen mee. In de loop der jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardig, financieel gezond bouwbedrijf. Gericht op nieuwbouw, verbouw en renovatie. Om continuïteit en succes in de toekomst voor ons bedrijf en voor onze mensen te kunnen garanderen en om daarnaast verdere groei te kunnen realiseren, is partnership al enige tijd een overweging. 
 
In Hendriks SGR hebben we zo'n partner gevonden. Hendriks heeft alle aanvullende disciplines in huis en is door haar omvang en expertise, een meer dan gedegen partij waarmee wij onze ambities voor de toekomst kunnen waarmaken. Wij hebben dan ook een belangrijke strategische beslissing genomen: per 1 juli 2011 is de overname van Aannemersbedrijf Boeijen door Hendriks SGR een feit. Aannemersbedrijf Boeijen blijft zelfstandig en onder eigen naam opereren en ik, Henk Boeijen, blijf voorlopig gewoon bij het bedrijf betrokken. Zelfs de mogelijkheid dat op termijn het bedrijf weer zelfstandig verder gaat onder leiding van Sonny Boeijen, blijft open. 
 
Zowel voor Boeijen als Hendriks is dit een belangrijke stap in de ontwikkeling van beide bedrijven. Door de samenvoeging met Hendriks kunnen wij ons bestaande producten- en dienstenpakket verder uitbouwen. De bouwkundige expertise van Boeijen is een waardevolle toevoeging op de vakkennis en ervaring die Hendriks al in huis heeft. Boeijen en Hendriks denken met het optimaliseren van de samenwerking meerwaarde te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Een uitdaging, die wij graag in praktijk willen brengen! 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Waar wij voor staan 
 
Bouwbedrijf F.C. Boeijen staat voor kwaliteit en continuïteit. De kwaliteit van ons team, van onze aanpak en van onze projecten vertaalt zich in tevreden klanten en continuïteit. In onze ogen is bouwen vooral samenwerken. We maken samen met onze klanten, leveranciers en medewerkers de vertaalslag van het ontwerp en de tekening naar de uiteindelijke uitvoering. Een goede samenwerking met onze klanten, met onze leveranciers en binnen ons eigen team leidt tot hogere kwaliteit en natuurlijk continuïteit. Een bedrijf waar u niet alleen mee, maar ook op kunt bouwen. 
 
Bouwbedrijf F.C. Boeijen BV heeft in Berghem en omgeving in de afgelopen 65 jaar een grote naamsbekendheid opgebouwd. F.C. Boeijen BV heeft een omzet van ca. € 2 miljoen per jaar en een team van 12 vaste medewerkers. We hebben een uitstekende reputatie bij onze klanten. Zie referenties op deze website voor meer informatie over uitgevoerde projecten. 
 
Indien u informatie wenst of (ver)bouwplannen heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen via contact op deze website. 
 
Een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat klaar om uw klus te klaren! 
 
Achtergrond 
 
Bouwbedrijf F.C. Boeijen vindt zijn oorsprong in september 1946, direct na de Tweede Wereldoorlog. Frans Boeijen, de oprichter naar wie het bedrijf is genoemd, werd door een pastoor uit de Ooijpolder gevraagd om mee te helpen met herstelwerkzaamheden van de grote schade aan woningen en bedrijven die door oorlogsgeweld was veroorzaakt. Frans Boeijen werkte ruim twee jaar onafgebroken in de Ooijpolder als zelfstandige ondernemer voordat hij terugkeerde naar Berghem waar hij het bedrijf verder ontwikkelde. 
 
In het begin betroffen de werkzaamheden voornamelijk verbouwingen en kleinere klussen. De eerste nieuwbouw woning werd in 1953 aangenomen en in dat jaar aan de Molenweg in Berghem gebouwd. De aanneemsom bedroeg 5500 gulden, een enorm bedrag voor die tijd! 
 
Tot 1963 bouwde F.C. Boeijen gemiddeld ongeveer 5 nieuwe woningen per jaar voor particulieren. In 1969 werden de eerste projectmatige woningen gebouwd voor woningbouwstichting Maasland in Ravenstein. Dit project werd aan de Wilhelminasingel in Berghem gerealiseerd. Hierna volgden honderden woningen in de plaatsen Berghem, Ravenstein, Herpen, Megen, Haren, Macharen, Lith, Lithoyen, Maren-Kessel en Zeeland. 
 
In 1969 begon Henk Boeijen, zoon van Frans, als metselaar in het bedrijf. Enkele jaren later behaalde Henk zijn aannemersdiploma en werd eind 1973 mededirecteur van het bedrijf. Tot die tijd was het bedrijf een eenmanszaak. Op 1 januari 1974 werd het bedrijf omgezet tot een besloten vennootschap. 
 
Henk Boeijen heeft meer dan 40 jaar aan het roer van bouwbedrijf F.C. Boeijen B.V. dat in 2011 haar 65-jarige bestaan vierde.