Aannemers
Aannemersbedrijf vd Burgt in
Berghem
<<=Terug naar plaats Berghem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Berghem!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf vd Burgt
Zevenbergseweg 31/F-G
5351PG Berghem

tel: 06 54354224

Extra informatie

Wij zijn gevestigd in Berghem, een prachtig Noord-Brabants dorp, gelegen in de gemeente Oss. Ons bouwbedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld in verschillende disciplines. Op onze site presenteren wij die graag aan u.   
De keuze voor een geschikt bouwbedrijf dat het best past bij uw wensen is geen gemakkelijke opgave. Een korte zoektocht levert al snel veel mogelijkheden op, alleen al in Noord-Brabant. Kies voor een bouwbedrijf dat zich onderscheid: in vakmanschap, advies, maatwerk en kwaliteit. 
 
Bouwbedrijf van der Burgt is zo'n bedrijf. We zijn in 2003 gestart onder de naam Jurgen van der Burgt Timmerwerken en inmiddels uitgegroeid tot een bouwbedrijf dat in alle disciplines thuis is. Daarom is in 2012 de naam aangepast in Bouwbedrijf van der Burgt. Juist in deze tijd zijn de speerpunten; vakmanschap, advies, maatwerk en kwaliteit belangrijk. 
 
In 2011 hebben we in Berghem een nieuwe bedrijfsruimte in gebruik genomen, zodat alle expertise onder één dak is samengekomen. Personeel en directie werken dicht bij elkaar. Daardoor zijn de communicatielijnen kort. Verschillende generaties van de familie van der Burgt werken bij ons bouwbedrijf, we maken dankbaar gebruik van alle ervaring die zij meebrengen. 
 
Wij hopen dat deze introductie uw keuze voor een bouwbedrijf makkelijker heeft gemaakt. We helpen u graag! Nog niet overtuigd of wilt u meer informatie? Kijk vooral rond op deze website of neem even contact met ons op. 
 
Wat bieden wij ... 
 
Of het nu gaat om verbouwen, uitbouw, restauratie, onderhoud, renovatie of nieuwbouw: bij Bouwbedrijf van der Burgt regelen we alles van a tot z. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor uw project. Natuurlijk staan vakmanschap, advies, maatwerk en kwaliteit centraal. 
 
Bouwbegeleiding 
 
Wij kunnen bij al uw opdrachten het complete plaatje verzorgen. Van de bouwtekening, bouwvergunning tot en met de complete oplevering. Ook geven wij uitgebreid advies in het bouwen van onder andere serres, veranda’s en dakkapellen en houden wij ons bezig met alle soorten onderhoudswerkzaamheden voor vve’s, makelaars en landelijke ketens als Zoals bijvoorbeeld Texaco. Alles wordt bij ons tot in de kleinste details geregeld, waarbij maatwerk en service centraal staan. 
 
Alles onder één dak 
 
Als u wilt, kunnen we ook uw loodgieterswerk, elektriciteit, schilderwerk, betegeling, spuitwerk en het plaatsen en afhangen van deuren, ramen en kozijnen regelen. Hiervoor schakelen we vaste specialisten in waarmee we al langdurig op een goede manier samenwerken. Ook hierbij heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Alles wat de klant niet zelf kan regelen vullen wij aan. 
 
Heldere afspraken 
 
Voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte komen wij persoonlijk langs om de plannen tot in detail met u door te spreken. Deze lichten we toe zodat het voor u duidelijk is wat u gaat betalen en waarvoor. Bij een verbouwing gaat te vaak gaat te veel geld naar minder essentiële zaken. Daarom wijzen wij u op de valkuilen en geven advies op maat. Hiervoor nemen we uiteraard de tijd, zodat het voor u helder is wat de mogelijkheden zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Dit allemaal om het bouwproces tot tevredenheid voor u af te ronden. 
 
 
Nazorg 
 
Wij zijn u ook graag in de toekomst weer van dienst. Wij hechten daarom veel waarde aan goede communicatie en het invullen van uw (toekomstige) wensen.