Aannemers
Aannemersbedrijf van de Vondervoort in
Berghem
<<=Terug naar plaats Berghem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Berghem!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf van de Vondervoort
Boterbloem 60
5351 MV Berghem

tel: (0412) 630004

Extra informatie

Welkom bij Aannemersbedrijf van de Vondervoort   
Bij de bouw, verbouw, aanbouw of renovatie van uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand komt vaak veel kijken. Wat zijn de mogelijkheden binnen uw budget en op de huidige locatie? Is het nodig om een bouwvergunning aan te vragen? Waar moet u rekening mee houden? Belangrijke vragen waar Aannemersbedrijf van de Vondervoort u graag mee helpt om uw ideale woning of bedrijfspand te kunnen realiseren. 
 
Op deze website vindt u - naast algemene informatie - ook een overzicht van projecten die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Voor concrete vragen kunt u het beste rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! 
 
Over Aannemersbedrijf van de Vondervoort 
 
Als allround bouwbedrijf realiseert Aannemersbedrijf van de Vondervoort uit het Brabantse Berghem (gemeente Oss) al jaren diverse projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovaties. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Met een klein team van ervaren specialisten werken we graag samen met diverse externe deskundigen. Samen vertalen we uw (bouw)wensen graag in concrete voorstellen en praktische oplossingen. 
 
De bouw of verbouw van uw woning of (bedrijfs)pand is altijd een belangrijke investering in de toekomst. Een investering waar wij u graag mee helpen. In de uitvoering van onze werkzaamheden hechten wij dan ook veel waarde aan kwaliteit en een goede samenwerking met onze opdrachtgever. Aan de hand van uw wensen bepalen we in overleg welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dat begint bij een goede analyse en een juiste kostenbegroting en dat eindigt bij de uiteindelijke oplevering van uw nieuwe woning, uw aanbouw of gerenoveerde huis. 
 
Tijdens de werkzaamheden houden wij u graag op de hoogte van de vorderingen. Als relatief klein bouwbedrijf werken we graag met korte lijnen. Direct en persoonlijk contact, vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Wij houden ons aan onze afspraken en adviseren u graag.  
 
Wilt u binnenkort uw eigen, nieuwe woning bouwen? Of is uw huidige woning toe aan een aanbouw, verbouwing of renovatie? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Want met Aannemersbedrijf van de Vondervoort bent u altijd zeker van kwaliteit en een persoonlijk, vakkundig advies.  
 
Activiteiten 
 
Naast algemene bouwwerkzaamheden kunt u bij Aannemersbedrijf van de Vondervoort terecht voor: 
 
Nieuwbouw 
 
Voor veel mensen is de bouw van een eigen huis een droom die werkelijkheid wordt U krijgt de kans om zelf de indeling en stijl van uw huis te bepalen. In relatief korte tijd worden belangrijke keuzes gemaakt, bijvoorbeeld over de te gebruiken materialen, de ideale badkamer of de keuken waarvan u altijd gedroomd heeft. Wat vaak onderschat wordt, is dat nieuwbouw ook de nodige vragen oproept. Met onze jarenlange ervaring in de bouw helpen wij u dan ook graag bij de realisatie van uw nieuwe woning. Wij verzorgen niet alleen het advies, maar helpen u ook graag met het ontwerp en de uitvoering van alle werkzaamheden.  
 
Verbouw 
 
Ook bij de verbouwing van uw bestaande woning komt er vaak veel op u af. Welke verbouwing is verstandig of juist noodzakelijk? Wilt u graag een nieuwe serre of misschien toch een ruimere leefkeuken? Waar moet u beginnen? Wij helpen u graag op weg. We zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de bouw en werken nauw samen met deskundigen op verschillende gebieden. 
 
Aanbouw 
 
Vooral in deze tijd is een aanbouw aan een bestaande woning een goed alternatief voor de koop van een nieuwe woning. Met een aanbouw kunt u niet alleen uw nieuwe woonwensen realiseren, maar het komt ook de waarde van uw huis ten goede. Graag voorzien wij u van een goed advies. Van de eerste plannen (heeft u bijvoorbeeld wel of geen vergunning nodig voor deze aanbouw?) en de juiste begroting tot de uiteindelijke aanbouw.  
 
Renovatie 
 
Een goed onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Vaak worden belangrijke renovaties pas uitgevoerd als het eigenlijk al te laat is. Dat is jammer, want de renovatiekosten zijn dan vaak onnodig hoger dan wanneer u tijdig onderhoud pleegt aan uw woning. Graag adviseren wij u over het juiste onderhoud en - indien nodig - de juiste renovatie bij eventuele gebreken in uw huis. Na een goed afgestemd plan van aanpak gaan we meteen en graag voor u aan de slag!