Aannemers
A Gielens Aannemersbedrijf in
Schagen
<<=Terug naar plaats Schagen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Schagen!

Maak uw keuze:
A Gielens Aannemersbedrijf
Vliedlaan 70
1741RS Schagen

tel: 0224-298960

Extra informatie

Bouwen is een zaak van vertrouwen. Dat is kort gezegd ons motto bij alles wat wij doen. Een simpele gedachte, maar wel één waarin veel waarheid schuilt. U geeft uw waardevolle bezit immers in handen van een aannemersbedrijf, en vertrouwt er op, dat op de juiste deskundige manier, tegen de afgesproken condities en binnen de afgesproken tijd uw (ver)bouwproject wordt gerealiseerd. Dat vertrouwen is ons veel waard en staat daarom centraal bij alles wat we voor u doen.   
A Gielens Aannemersbedrijf is een bedrijf met de nodige expertise op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren. U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar, Antoine Gielens, te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. 
 
Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld zullen we uw vertrouwen ook niet gauw kwijt raken. We kennen zo langzamerhand het klappen van de zweep en weten onze weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.  
 
Wat doen we? 
 
U kunt bij ons terecht voor elk bouw- of verbouwproject. Van groot tot klein. De klussen waar wij echter het meest voor worden ingeschakeld, zijn vooral verbouwingen van woonhuizen, waarbij onze expertise met name groot is op het gebied van het verbouwen van garages, zolders en schuren en het uitbouwen van woonkamers. 
 
Maar ook voor grotere opdrachten schrikken we niet terug. Voor deze (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.