Aannemers
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV in
Schagen
<<=Terug naar plaats Schagen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Schagen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV
Witte Paal 106
1742NW Schagen

tel: 0224-215900

Extra informatie

Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is al meer dan 50 jaar actief in het realiseren van bouwprojecten. U kunt bij ons terecht voor:   
Samen Bouwen 
 
 • Woningbouw 
 • Utiliteitsbouw 
 • Betonbouw en waterbouw 
 • Grond- en wegenbouw 
 • Renovatie 
 • Betonreparatie en -bescherming 
 • Leidingbouw 
 • Leidingtechniek 
 • Ontwerp & Engineering 
 • Kleinbouw 
 • Timmerfabriek 
 • Totaalprojecten 
 
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is, zoals hieruit blijkt, actief in alle facetten van de bouw. 
 
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is een familiebedrijf met enthousiaste mensen, echt vakmanschap en liefde voor het vak. De VBK Groep wordt gekenmerkt als een organisatie met korte interne lijnen, waar beslissingsbevoegdheden laag zijn neergelegd. Hierdoor ontstaat daadkracht en verzandt Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV niet in bureaucratie. Een organisatie die oplossingsgericht is, vooruitstrevend is en (bijna) nooit nee verkoopt. Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is een organisatie waar optimaal wordt samengewerkt tussen de verschillende afdelingen en die gelooft in Samen Bouwen. 
 
Kortom, Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is een bedrijf met een menselijke maat, heeft relevante ervaring en is in staat om totaalprojecten uit te voeren.  
 
Missie van Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV 
 
‘Toonaangevend in transparantie en samenwerking’ 
 
Samenwerken begint met het optimaliseren van de samenwerking tussen de mensen en businessunits binnen één organisatie. De VBK groep heeft een groot aantal disciplines in huis: woningbouw, utiliteitsbouw, beton- en waterbouw, grond- en wegenbouw en leidingbouw. Onze medewerkers zijn voor meerdere disciplines inzetbaar. Dit zorgt voor inzicht en begrip voor elkaars vakgebieden met als resultaat een goede interne samenwerking, de basis voor een goede externe samenwerking. 
 
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is een bedrijf dat zich kenmerkt door een slanke organisatie, waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn neergelegd; hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en besluitvaardig. Verder is de organisatie te typeren als: oplossingsgericht, creatief, betrouwbaar en transparant. Dit alles met een no-nonsense instelling, maakt de VBK Groep de ideale samenwerkingspartner. Een partner, die de motor is in de samenwerking, die verantwoordelijk is voor procesbewaking, een voorbeeldfunctie heeft richting co-makers en leveranciers en die al haar kennis en kunde, creativiteit en vaardigheden actief ter beschikking stelt om de beoogde gemeenschappelijke doelen te halen. 
 
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV werkt samen met een aantal vaste partners. Met deze vaste partners heeft al een optimalisatie van het samenwerkingsproces plaatsgevonden. Ook met opdrachtgevers is er ruime ervaring in verschillende samenwerkingsvormen. 
 
Een voorwaarde voor samenwerken is vertrouwen in elkaar. Hiervoor is inzicht in en begrip nodig van elkaars belangen. Een transparante manier van werken is hierbij essentieel. VBK werkt met een dossier waarin de gezamenlijke risico’s en kansen worden benoemd en een open begroting. Dit alles maakt het mogelijk om in te spelen op onverwachte situaties, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele belangen en de doelstellingen. 
 
Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV heeft bewezen dat deze manier van werken leidt tot Beter, Sneller en Goedkoper bouwen.  
 
Visie van Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV 
 
‘Samen met professionals bouwen aan een betere toekomst.’ 
 
Voor Aannemersbedrijf VBK Noord - West BV is het duidelijk dat de bouwindustrie, mede de basis legt voor een schone, leefbare en duurzame toekomst. De VBK Groep wil al haar energie, kennis en kunde inzetten om kwalitatief goede bouwwerken te ontwerpen en realiseren, die aan alle wensen van de huidige klant voldoen, maar ook flexibel genoeg zijn om in de toekomst andere functies mogelijk te maken. 
 
Bouwwerken die nu al weinig energie verbruiken en waarbij het mogelijk is om eenvoudig toekomstige verbeterde technieken in te passen. Bouwwerken met oog voor de landschappelijke of binnenstedelijke inpassing en bouwwerken met een onmiskenbare schoonheid. 
 
De materialen die gebruikt worden bij het realiseren van deze bouwwerken zijn duurzaam en houden rekening met het milieu. Tevens zijn deze materialen bij een eventuele sloop geschikt voor hergebruik, volgens het “Cradle to Cradle” (C2C) principe. 
 
De centrale gedachte van de cradle to cradle (wieg tot wieg) filosofie, is dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Het eerste verschil met conventioneel hergebruik is dat er geen kwaliteitsverlies is en dat er geen restproducten zijn. 
 
De bouwwerken zijn gebouwd volgens het IFD-Bouwen principe, hetgeen staat voor: Industrieel, Flexibel en Demontabel Bouwen. Dit is een manier van ontwerpen, ontwikkelen en bouwen waarbij het niet alleen gaat om het gebouw en de installaties, maar ook om het bouwproces en de organisatie ervan. Bijvoorbeeld door complete bouwdelen als gevels met kozijnen en glas of geprefabriceerde operatiekamers te leveren. Dat is goedkoper, minder zwaar voor bouwvakkers en beter voor het milieu. Bovenal zijn deze bouwwerken prettig om in te werken en in te leven en wordt rekening gehouden met de gezondheid van bewoners en gebruikers.