Aannemers
Aannemersbedrijf De Boer in
Schagen
<<=Terug naar plaats Schagen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Schagen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf De Boer
Nes 40A
1741 NJ Schagen

tel: 0224-227966

Extra informatie

De Boer is gespecialiseerd in de landelijke bouwkunst van Hollands Noorderkwartier. De Boer ontwerpt en bouwt stolpen en woonhuizen in een onmiskenbare authentieke stijl. Het uitgangspunt hierbij is; het is de eenvoud die het siert. Door de rustige stijl van bouwen komen bijvoorbeeld elementen als een karakteristieke voordeur met gietijzeren rooster of een fraaie raamomlijsting extra tot hun recht. Storende elementen zoals bijvoorbeeld dakkapellen worden dan ook zoveel mogelijk weg gelaten. De Boer is dan ook gespecialiseerd in de kunst van het weglaten.   
Materiaalkeuze en toepassingsmethodiek zijn twee heel belangrijke elementen bij het bouwen van een authentiek gebouw. Onze voorkeur gaat uit naar bouwmaterialen met een eerlijk, ingetogen en natuurlijk karakter. Te denken valt aan materialen als gebikte stenen, oude holle pannen, zink en hardsteen. Het doorleefde karakter van deze materialen geven de indruk dat het gebouw er altijd al heeft gestaan. 
 
Naast het bouwen van uw authentieke woning kan De Boer ook uw interieur betimmeringen en massief houten keuken op maat vervaardigen.